Op een budget voor je nieuwe phone?

Smartphones en tablets zijn niet altijd zo goedkoop. Android is echter helemaal niet zo duur, ik heb een aantal goedkope budget smartphones en tablets op een rijtje gezet. Een goedkope smartphone betekent niet dat je niet de mogelijkheden van Android kunt benutten, je levert alleen in op kwaliteit. Check snel de budgettips hieronder!

Smartphones

Wat betreft smartphones zijn er een aantal mooie middenklassers zoals de Samsung Galaxy Ace te vinden, maar voor onder de 100 euro zijn er ook leuke opties.

De Samsung Galaxy j3 is bijvoorbeeld maar 149 euro, en met deze smartphone kun je werkelijk alles. In combinatie met Android 7.0 Nougat heb je ook nog eens een stabiele en snelle versie van Android.

Andere opties

Andere nog goedkopere smartphones zijn bijvoorbeeld de Vodafone Smart en de LG telefoon. Deze smartphones draaien nog wel op Android 7.1 wat betekent dat je met een wat oudere versie van Android moet werken.

Conclusie

Ik zou absoluut de Samsung Galaxy Y aanraden, wil je een iets beter en groter scherm, ga dan voor de Samsung Galaxy Gio. (2 tientjes duurder)

Related posts