De Samsung Galaxy ….

Samsung Galaxy S8

De Samsung Galaxy S8 is nog niet gelanceerd, maar beloofd al wel weer een nieuw topmodel te worden van Samsung. Bekijk hieronder alvast wat concept-screens van de nieuwe Galaxy S8.

Bekende specificaties

samsung galaxy s8De nieuwe smartphone moet onder meer een 5-inch scherm kregen, 4G ondersteunen en een scherm krijgen met OLED-technologie, wat betekent dat het zo maar eens de eerste flexibele smartphone kan zijn. De foto’s zijn overigens concepten die niet van Samsung zelf afkomen.

De Samsung Galaxy S7 wordt de opvolger van de Samsung Galaxy S7 die momenteel heel populair is en de Samsung Galaxy S6 die tot beste smartphone van 2016 werd uitgeroepen.

 

Samsung Galaxy Nexus

De Galaxy Nexus is het eerste toptoestel van Google, en deze smartphone had ook als eerste Android 4.0 Ice Cream Sandwich als besturingssysteem. Hieronder kun je de overige specificaties lezen of de smartphone meteen bestellen!

Scherm
De Nexus heeft een behoorlijk groot scherm, 4.65 inch AMOLED om precies te zijn. Dat is iets kleiner dan de grote Samsung Galaxy Note met zijn 5.3 inch.

Processor
In de Galaxy Nexus ligt een snelle dual-core 1.2Ghz processor. Hoewel al niet meer de snelste van het moment is het nog steeds een hele snelle smartphone.

Android-versie
De Nexus draait op Android 7.0 Nogat, maar het is erg aannemelijk dat er een update naar Android 7.1 Nougat aankomt.

En verder…
Verdere specificaties: WIFI, 4G, Bluetooth 3.0, USB, 5MP camera met flits, 1GB werkgeheugen, 16/32GB intern geheugen, GPS, NFC (betalen met je smartphone), HSDPA, en de gebruikelijke zaken als een Mp3-speler en dergelijke. HDMI ontbreekt, en met een 1750 mAh batterij kun je de Nexus lang intensief gebruiken.

Meer weten of bestellen?

Benieuwd of overtuigd? Klik op de volgende link voor meer informatie, of bestel de smartphone onmiddelijk: Samsung Galaxy Nexus

Google Nexus Tablet (ASUS)

google nexusWil je een geweldige tablet voor weinig geld (lees: 249 euro: ja je leest het goed!)? Dan is de Google Nexus Tablet echt wat voor jou! Met Android Nougat aan boord heb je ook nog eens de nieuwste Android-versie aan boord. De tablet is door Google ontwikkeld in samenwerken met ASUS. Kortom, lees snel verder!

Scherm
De Nexus 7 heeft een 7-inch HD scherm met Krasbestendig Cornig-glas. Het is dus niet een hele grote tablet, maar groot genoeg om lekker op te werken.

Processor
Met een Quad-core Tegra 3-processor draait deze tablet soepel en snel, multi-tasking is geen probleem.

Android-versie
Zoals al aangeven, met Android Nogat 7.0 ben je helemaal up-to-date. Deze versie draait soepel, is erg stabiel en is uitermate geschikt om mee te multi-tasken. Nog een voordeel: Omdat de tablet door Google verkocht wordt heb je de beste ondersteuning die er maar is voor Android.

En verder…
Verder heb je WIFI, Bluetooth, micro-USB, 1GB RAM, 8- of 16GB intern geheugen, een 1.2MP camera aan de voorzijde, NFC, een microfoon, GPS, Gyroscoop en een 4323 mAh batterij (goed voor 9 uur achter elkaar HD-video’s bekijken) als je voor de Nexus 7 gaat.

Meer weten of bestellen?
Benieuwd of overtuigd? Klik op de volgende link voor meer informatie, of bestel de tablet onmiddelijk: my android phone

Related posts